Romania intre Occident si Orient (V)

Vă invităm să participați la cea de a V-a ediție a Simpozionului Internațional “ROMÂNIA ÎNTRE OCCIDENT ŞI ORIENT”, ce va avea loc în data de 1 noiembrie 2014, la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”, Fălticeni.

Manifestarea este organizată de SOCIETATEA  DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA FILIALA SUCEAVA în colaborare cu UNIVERSITATEA “ŞTEFAN CEL MARE” SUCEAVA, INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN SUCEAVA, COLEGIUL TENHIC “MIHAI BĂCESCU” FĂLTICENI.

Detaliile simpozionului şi alte informații utile le gasiți în documentele atașate (Informatii utile si fisa de inscriere | Program Simpozion).

După încheierea activității, se va vizita Muzeul de Artă Ion Irimescu (cea mai mare colecție de autor din România) și Muzeul Apelor “Mihai Băcescu”, inființat de ilustrul academician oceanolog.

Continuând tradiția, vor participa și în acest an  profesori și studenți de la Universitățile din Suceava și Iași-Facultatea de Geografie, creând astfel o punte de legătură între învățământul preuniversitar și universitar, pentru pregătirea actualilor și viitorilor geografi.

Prezența dumneavoastră va  fi o onoare pentru noi,

Cu respect,
Comitetul de organizare