Romania intre Occident si Orient (IV)

Simpozionul internaţional “ROMANIA ÎNTRE OCCIDENT ȘI ORIENT“, Ediţia a IV-a, va avea loc la 19 OCTOMBRIE 2013, la FĂLTICENI. Informaţii utile și Fișa de înscriere o puteti gasi aici.

Simpozionul Internațional ,,România între Orient și Occident” – 12 mai 2012

Olimpiada Națională de Geografie, fazele zonala, județeană, națională – februarie – aprilie 2012

Sesiunea de comunicări și referate de geografie – faza județeană -19 mai 2012
EVENIMENT INEDIT : MARS DE 4000 KM pe traseul FALTICENI-GIBRALTAR -TARIFA

La 1 martie 2013, are loc la Colegiul Tehnic ,, Mihai Bacescu,, Falticeni, un eveniment inedit : doi pasionati colegi, prof. educatie fizica Calin Danila si prof. geografie Ioan Cojocaru, vor pleca intr-un mars de 4000 KM. pe traseul Falticeni/ Romania – Ungaria – Slovenia -Italia – Franta – Gibraltar – Tarifa.

Proiectul se doreste a fi o modalitate de promovare a sportivitatii, spiritului de echipa, a culturalitatii si spiritualitatii de-a lungul Europei, valori care sunt sustinute si promovate de Academia de Aventura “Pamantul Viu”. In acelasi timp, in urma acestui mars prin Europa, participantii vor atinge extrema sudica continentala, fapt ce poate constitui o premiera la nivel national.

Mai multe detalii si informatii de pe parcursul traseului, puteti afla accesand site-ul www.pamantulviu.ro.

Pentru elevii nostri si membrii asociatiei, acest proiect este un foarte bune exemplu de pasiune, darurire, perseverenta pentru atingerea unui tel. In acest scop ne dorim o promovare cat mai larga a acestui proiect, atit in mediul preuniversitar cat si in mediul universitar.

Societatea de Geografie din Romania Filiala Suceava a incheiat un Contract de sponsorizare prin care sprijinim acest proiect si promovam in acelasi timp activitatea noastra in afara tarii.

Daca si dvs. doriti sa sustineti fianaciar acest proiect prin sponsorizare in numele institutiei (la solicitare, va vom trimite contractul de sponsorizare) sau donatie in nume personal, o puteti face in Contul RO05BTRLRONCRT00N5387002 deschis la banca Transilvania , titular O.N.G Academia de Aventura “Pamantul Viu”.

Prof. Magda Grigoras
Vicepresedinte SGRSV